VC (10 of 25).jpg
VC (8 of 25).jpg
VC (15 of 25).jpg
Zangles in den Helder Michelle de Jong.j
VC (2 of 25).jpg
 

VOCAL COACH

Sinds februari 2018 ben ik de trotse eigenaresse van een Vocal Center praktijk in Wieringerwerf. Ook ben ik onderdeel van het zorgteam binnen dit bedrijf en gecertificeerd stem-masseur (THIM Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie).

WAAROM VOCAL CENTER?

Bij Vocal Center werken we met de eigen ontwikkelde 'Vocal Essence' methode waarmee we vocalisten super snel kunnen laten ontwikkelen. Door middel van simpele tools en tips kunnen we snel knelpunten aanpakken. Ik heb zelf als leerling mogen ervaren hoeveel effectiever de methode werkt dan de gemiddelde zangles. Ik had in één les meer geleerd dan in een aantal jaar bij andere zanglessen. Wat ik toen zei, hoor ik mij vocalisten nu ook weer zeggen in de lessen: Dit had ik veel eerder moeten weten.

Vocal Center is het grootste netwerk aan stemspecialisten in Nederland dat naast de vocal coaches bestaat uit: KNO-artsen, logopedisten, fysio therapeuten, mental coaches & voedingsspecialisten om onze vocalisten optimaal te kunnen helpen. Op iedere vraag over de stem hebben wij binnen ons netwerk antwoord, hoe tof is dat?

VOOR WIE IS VOCAL CENTER GESCHIKT?

Alle niveau's zijn welkom bij Vocal Center. Het mooie is juist dat deze methode alle overbodige bagage achterwege laat en voor iedereen te begrijpen en toe te passen is. Naast privé lessen is het ook mogelijk om duo- en groepslessen te volgen, zijn er tal van verschillende workshops, premium coachings en kun je bij ons ook terecht voor stemonderhoud, eerste hulp bij heesheid, stemrevalidatie & stemmassage. Bij Vocal Center zit je niet vast aan een abonnement, maar bepaal je zelf de regelmaat en lesduur.

Vocal Center coacht o.a. André Hazes Junior, Romy Monteiro en heeft gecoacht bij The Voice!

www.vocalcenter.nl
Wil je een introductieles plannen of meer informatie? Mail mij dan naar:

 

"Ik zweer bij Vocal Center"

Romy Monteiro

Romy Monteiro Avrotros Nick van Ormondt_
 
batch_JAK01866-2048x1365.jpg
batch_JAK01902-2048x1365.jpg
batch_JAK01874-2048x1365.jpg